Praktische info

Klik hier voor de prijslijst
  Openingstijden (m.u.v. officiële feestdagen)
Reserveringsafdeling Dagelijks van 9.00 – 21.00 uur
Beauty & Body Dagelijks van 10.00 – 18.00 uur
Sauna & Thermen Dagelijks van 10.00 – 22.00 uur
Saunakeuken Dagelijks van 12.00 – 20.30 uur

 

Kom je met het OV?

Vanaf station Doetinchem rijdt elk half uur buslijn 24 richting ’s Heerenberg en je stapt uit bij halte Stroombroek.

De bushalte is op ca. 5 minuten loopafstand van ons hoofdgebouw.

Leuk om te geven en te krijgen

Verras een vriend(in), familielid of collega met een cadeaubon van Palestra. Leuk om te geven en te krijgen. Wij verkopen cadeaubonnen van € 10, € 15, € 25 en € 50 en ze zijn verkrijgbaar bij de receptie van Palestra.

Heb je geen tijd om langs te komen, dan kunnen wij de cadeaubon ook opsturen. Stuur dan een mail met jouw aanvraag en adresgegevens naar palestra.stroombroek@landal.com.

Je dient het totaalbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL 60 RABO 0100916708 t.n.v. Landal Stroombroek BV in Braamt o.v.v. Cadeaubon Palestra. Voor buitenlandse overboekingen BIC RABONL2U.

Let op, via deze manier kan het tot 14 dagen duren voordat de cadeaubonnen verzonden worden.

Leuk om te geven en te krijgen

Verras een vriend(in), familielid of collega met een cadeaubon van Palestra. Leuk om te geven en te krijgen. Wij verkopen cadeaubonnen van € 10, € 15, € 25 en € 50 en zijn verkrijgbaar bij de receptie van Palestra.
Of bestel direct online. Na ontvangst van uw betaling, verzenden wij de bon(nen) binnen 7 werkdagen naar het door jouw opgegeven adres.

Je dient het totaalbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer
NL 60 RABO 0100916708 t.n.v. Landal Stroombroek BV in Braamt o.v.v. Cadeaubon Palestra. Voor buitenlandse overboekingen BIC RABONL2U.

Onze omgeving

Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek en Palestra. Het ligt aan een recreatieplas waar jong en oud zich heerlijk kunnen vermaken. Combineer een bezoek aan Palestra met een verblijf op Landal Stroombroek!