Praktische info

Palestra beauty & wellness
Landweerswal 2
7047 CE Braamt Nederland
Tel. 0314-39 98 00
palestra.stroombroek@landal.nl
  

Route-informatie

Vanuit Zwolle (vanuit het noorden):

Richting Zwolle/Apeldoorn. Neem de snelweg richting Arnhem. Bij Arnhem richting Oberhausen de A12 op. Neem afslag Doetinchem/Enschede de A18 op. Daarna afslag 3, Doetinchem/Zelhem/Zeddam. Boven aangekomen gaat u linksaf. Op de eerste rotonde rijdt u rechts ons terrein op.

Vanuit Rotterdam/Utrecht (vanuit het westen):

Neem de A12 richting Arnhem. Bij Arnhem richting Oberhausen de A12 volgen. Neem daarna afslag Doetinchem/Enschede de A18 op. Daarna afslag 3, Doetinchem/Zelhem/Zeddam. Boven aangekomen gaat u linksaf. Op de eerste rotonde rijdt u rechts ons terrein op.

Vanuit Nijmegen (vanuit het zuiden):

Richting Nijmegen borden Apeldoorn volgen tot Doetinchem staat aangegeven. Hier rijdt u de A18 op. Daarna afslag 3, Doetinchem/Zelhem/Zeddam. Boven aangekomen gaat u linksaf. Op de eerste rotonde rijdt u rechts ons terrein op.

Vanuit Enschede (vanuit het oosten):

Vanaf Varsseveld kunt u de A18 op richting Arnhem. U neemt vanaf de A18 afslag 3, Doetinchem/Zeddam. Boven aangekomen gaat u rechtsaf. Op de eerste rotonde rijdt u rechts ons terrein op.

Openingstijden


Openingstijden (m.u.v. officiële feestdagen)
Reserveringsafdeling
Dagelijks van 9.00 - 21.00 uur
Beauty & Body
Dagelijks van 9.00 - 18.00 uur 
Sauna & Thermen Dagelijks van 10.00 - 22.00 uur  
Saunakeuken
Dagelijks van 12.00 - 21.00 uur 
   

Goed om te weten

Parkeren 
Parkeren voor gasten van Palestra is gratis. U ontvangt een uitrijmunt na afloop van uw bezoek voor de slagboom. Parkeert u dan wel uw voertuig op ons parkeerterrein? Doorrijden door de groen/witte slagboom. 

Huisregels
Wij vinden het belangrijk dat u op de hoogte bent van onze huisregels, zodat iedereen optimaal kan genieten. In de saunatuin kunt u gebruik maken van onze speciale rookplaats. Deze rookplaats bevindt zich op het buitenstrand gedeelte, helemaal links in de tuin. De rest van de saunatuin en terras is rookvrij.
Bekijk onze huisregels
Toegang vanaf 16 jaar
Palestra is toegankelijk voor personen vanaf 16 jaar. Onder de 16 jaar kunnen wij helaas geen toegang verlenen.

Boordevol informatie en inspiratie

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, speciale acties en handige informatie? Meld u dan nu aan voor de nieuwsbrief. Wij verwelkomen u binnenkort graag voor een ontspannen dag bij Palestra.
Aanmelden nieuwsbrief

Leuk om te geven en te krijgen

Verras een vriend(in), familielid of collega met een cadeaubon van Palestra. Leuk om te geven en te krijgen. Wij verkopen cadeaubonnen van € 10, € 15,
€ 25 en € 50 en zijn verkrijgbaar bij de receptie van Palestra.
Of bestel direct online. Na ontvangst van uw betaling, verzenden wij de bon(nen) binnen 7 werkdagen naar het door u opgegeven adres. 

U dient het totaalbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer
NL 60 RABO 0100916708 t.n.v. Landal Stroombroek BV in Braamt o.v.v. Cadeaubon Palestra. Voor buitenlandse overboekingen BIC RABONL2U.

Landal Stroombroek

Bossen, weilanden, dorpjes, wijngaarden, molens en her en der een kasteel. Dat is de omgeving van Landal Stroombroek. Het vakantiepark ligt aan een recreatieplas waar jong en oud zich zowel actief als ontspannen vermaakt. Combineer een bezoek aan Palestra met een verblijf op Landal Stroombroek!
Bekijk het vakantiepark