Wellness

Palestra beschikt over uitgebreide wellness-faciliteiten. Een bezoek aan de binnen- en buitensauna is goed voor de ontspanning én gezondheid. Wat wordt uw wellness moment?
  • Baden
  • Binnen- en buitensauna's
  • Opgietingen
Prijzen

Ontdek ons aanbod

  • Baden
  • Kotadorp
  • Sauna
  • Opgieting
  • Rustruimte
  • Badkledingdagen

Ontspannen in de baden

Begin de dag goed met een duik in het verwarmde buitenzwembad. Of beleef plezier met elkaar in de binnen of buiten whirlpool, die gelegen is in de tuin. Vanaf het nieuwe jaar kunt u genieten in het vernieuwde stoombad. Koel af in het dompelbad of neem een voetenbad. Bij Palestra ontbreekt het u aan niets.

Lapse sauna kota's

Warm lekker op in de sauna kota's. Een kota is een blokhut uit Lapland die is omgebouwd tot sauna. Buiten in het kotadorp vindt u er drie die verschillen in vochtigheid, geur, beleving en temperatuur. Van 55 graden tot 100 graden. De kota's zijn de plek om helemaal tot rust te komen of te mediteren. 

Saunafaciliteiten

Palestra beschikt over een uitgebreid saunalandschap met onder andere een verwarmd zwembad, infraroodcabine, twee binnen sauna's, drie buitensauna's en drie kota's van verschillende temperaturen. In de kleurcabine verhogen afwisselende kleuren uw beleving. Het stoombad en de scrub ruimte maken het aanbod compleet. U komt weer in balans na een dagje wellness!

Opgieting

Onze gecertificeerde saunameesters verzorgen dagelijks opgietingen, variërend van heerlijk mild tot onmundig heet. Water wordt verdampt en aangevuld met essentiële oliën over de saunakachel. Elke opgieting heeft een eigen thema waarop de geuren, handdoektechnieken en muziek afgestemd worden. Een opgieting duurt ca. 15 minuten. 

Kom helemaal tot rust

Rusten tijdens de saunarondes is belangrijk. Bij Palestra vindt u diverse plekken waar u heerlijk tot rust komt. Wat dacht u van onze verwarmde waterbedden in onze berbertent? Of ontspan in de gezellige lounge met open haard. 

Badkledingdagen

Gaat u liever naar de sauna met badkleding aan? Elke eerste woensdag
van de maand is het badkledingdag bij Palestra. Op deze dag is badkleding verplicht!

Eigen merk

Palestra heeft haar eigen productlijn gelanceerd. Voor ieder huidtype is er een geschikte lijn met een gezichtscrème, masker en lichaamsproduct. De productlijn Helder is speciaal gericht op de hydratatie van de huid, Puur is voor de gevoelige huid, Sauna is gericht op verfrissing van de huid en Kracht is voor de rijpere huid. Probeer ook het oogserum, de gezichtsscrub en de bio olie van onze Energie lijn. 
Welke productlijn past bij u?

Hamam beleving

Tijdens onze Hamam behandeling in onze prachtige sfeervolle Arabische hamam ruimte, wordt uw lichaam door onze Tellak (hamam specialist) gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. U heeft de keuze uit een Hamam beleving van 45 of van 60 minuten.
Lees alles over deze behandelingen