Wellness

Palestra beschikt over uitgebreide wellness-faciliteiten. Een bezoek aan de binnen- en buitensauna is goed voor de ontspanning én gezondheid. Wat wordt uw wellness moment?
  • Baden
  • Binnen- en buitensauna's
  • Opgietingen
Prijzen

Ontdek ons aanbod

  • Baden
  • Kotadorp
  • Sauna
  • Opgieting
  • Rustruimte
  • Badkledingdagen

Ontspannen in de baden

Begin de dag goed met een duik in het verwarmde buitenzwembad. Of beleef plezier met elkaar in de binnen of buiten whirlpool, die gelegen is in de tuin. Ook kunt u genieten in het heerlijke stoombad. Koel af in het dompelbad of neem een voetenbad. Bij Palestra ontbreekt het u aan niets.

Lapse sauna kota's

Warm lekker op in de sauna kota's. Een kota is een blokhut uit Lapland die is omgebouwd tot sauna. Buiten in het kotadorp vindt u er drie die verschillen in vochtigheid, geur, beleving en temperatuur. Van 55 graden tot 100 graden. De kota's zijn de plek om helemaal tot rust te komen of te mediteren. 

Saunafaciliteiten

Palestra beschikt over een uitgebreid saunalandschap met onder andere een verwarmd zwembad, infraroodcabine, twee binnen sauna's, drie buitensauna's en drie kota's van verschillende temperaturen. In de kleurcabine verhogen afwisselende kleuren uw beleving. Het stoombad en de scrub ruimte maken het aanbod compleet. U komt weer in balans na een dagje wellness!

Opgieting

Onze gecertificeerde saunameesters verzorgen dagelijks opgietingen, variërend van heerlijk mild tot onmundig heet. Water wordt verdampt en aangevuld met essentiële oliën over de saunakachel. Elke opgieting heeft een eigen thema waarop de geuren, handdoektechnieken en muziek afgestemd worden. Een opgieting duurt ca. 15 minuten. 

Kom helemaal tot rust

Rusten tijdens de saunarondes is belangrijk. Bij Palestra vindt u diverse plekken waar u heerlijk tot rust komt. Wat dacht u van onze verwarmde waterbedden in onze berbertent? Of ontspan in de gezellige lounge met open haard. 

Badkledingdagen

Gaat u liever naar de sauna met badkleding aan? Elke eerste woensdag
van de maand is het badkledingdag bij Palestra. Op deze dag is badkleding verplicht!

TREATMENTS®

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments® om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments® , die van generatie op generatie werden doorgegeven en steeds een beetje werden aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments® een beetje vergeten.

Treatments® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments® weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen bij Palestra van zijn favoriete Treatment kan genieten, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer!

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia, ervaar deze droombestemmingen met Treatments®.
Dream along to..

Hamam beleving

Tijdens onze Hamam behandeling in onze prachtige sfeervolle Arabische hamam ruimte, wordt uw lichaam door onze Tellak (hamam specialist) gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. Een Hamam beleving duurt 50 minuten. 
Lees alles over deze behandelingen