Hamambeleving 45 minuten € 52 p.p.
Uw lichaam ondergaat eerst een scrubritueel met een Kese (speciale scrubhandschoen van zijde). Na een overgieting met warm water volgt een schuimmassage met een Torba (katoenen zeepzak). De speciale olijvenzeep die wij hierbij gebruiken heeft een voedende werking. Door middel van een ontspannende massage met diepe knedingen, rek- en strekbewegingen raakt uw lichaam in een diepe ontspanning. Uw haar en hoofdhuid worden besprenkeld met heerlijk geurend limoenwater. U sluit de hamam behandeling af met Turkse thee & lokum.
Luxe Hamam beleving 60 minuten € 65 p.p.
Uw lichaam ondergaat eerst een scrubritueel met een Kese (speciale scrubhandschoen van zijde). Na een overgieting met warm water volgt een schuimmassage met een Torba (katoenen zeepzak). De speciale olijvenzeep die wij hierbij gebruiken heeft een voedende werking. Door middel van een ontspannende massage met diepe knedingen, rek- en strekbewegingen raakt uw lichaam in een diepe ontspanning. U heeft tevens de mogelijkheid om in overleg af te stemmen of u de behandeling wilt uitbreiden met een ontspannende haarwassing met olijfolie shampoo en een uitgebreide lichaamsmassage of een massage met de Tekya (palmwortelkwast). U sluit deze hamam behandeling af met Turkse thee & lokum.

Hamam beleving

Tijdens onze Hamam behandeling in onze prachtige sfeervolle Arabische hamam ruimte, wordt uw lichaam door onze Tellak (hamam specialist) gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. U heeft de keuze uit een Hamam beleving van 45 of van 60 minuten.