Gezichtsbehandelingen

Wordt het een Indiase hoofdmassage of een Gezichtsbeleving? Samen met de schoonheidsspecialiste bepaalt u de inhoud van uw behandeling. Verbetering van uw huidconditie en ontspanning staan voorop. De behandeling wordt afgestemd op uw huidtype.

Verwen uw gezicht

  • Gezichtsbeleving *
  • Indiase hoofdmassage
  • Ayurveda gezichtsmassage
* Onze gezichtsbehandelingen zijn ook mogelijk in een duo salon.

Gezichtsbeleving

Hoe kies ik mijn Gezichtsbeleving? Alleen reinigen en een gezichtsmasker? Kies dan onze 25 minuten durende behandeling. Uitbreiden met bijvoorbeeld een korte hoofdmassage, nek/schouder massage, epileren, wimpers en/of wenkbrauwen verven of een oogserum? Boek dan de behandeling van 45, 60 of 75 minuten.

Indiase hoofdmassage

€ 35 p.p.

De Indiase hoofdmassage is een unieke massagetechniek waarbij druk wordt uitgeoefend op nek, schouders, hoofd en gezicht. De massage zorgt voor verlichting van stijve nek/schouders en spanningshoofdpijn. Ook vermindert het stress en vermoeidheid. Na 25 minuten voelt u zich weer als herboren. 

Ayurveda gezichtsmassage

€ 35 p.p.

Naast onze Ayurvedische massages voor het lichaam is er nu ook de Ayurveda gezichtsmassage. Eerst wordt uw gezicht gereinigd en daarna krijgt u een heerlijke Ayurveda gezichtsmassage. Ook hoofd, nek en schouders worden gemasseerd. De massage wordt gegeven met een natuurlijke olie en is geschikt voor ieder huidtype. De duur van de behandeling is 25 minuten.