Beauty

Wordt het een ontspannende lichaamspakking, make-up advies of een nieuwe coupe? Tijdens een beautybehandeling komen lichaam en geest helemaal tot rust. Maak kennis met ons aanbod!
 • Massagebeleving
 • Gezichtsbeleving
 • Pedicure
Prijzen

Ontspan en geniet

 • Massages
 • Gezichtsbehandelingen
 • Kapsalon
 • Make-up en kleurenanalyse
 • Klankschalen
 • Pedicure
 • Bodypakkingen
 • Epileren en harsen

Massages

Laat u verwennen door de Massagebeleving; een klassieke-, hotstone-, coldstone-, Ayurvedische massage of een combinatie hiervan. Ook kunt
u bij ons terecht voor een zwangerschapsmassage. Waar kiest u voor? Ontspan en geniet!
Bekijk alle massages

Gezichtsbehandelingen

Wordt het een Indiase hoofdmassage of een Gezichtsbeleving? Samen met de schoonheidsspecialiste bepaalt u de inhoud van uw behandeling. Verbetering van uw huidconditie en ontspanning staan voorop. De behandeling wordt afgestemd op uw huidtype.
Welke behandeling kiest u?

Hamam beleving

Tijdens onze Hamam behandeling in onze prachtige sfeervolle Arabische hamam ruimte, wordt uw lichaam door onze Tellak (hamam specialist) gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. U heeft de keuze uit een Hamam beleving van 45 of van 60 minuten.
Lees alles over deze behandelingen

Als je haar maar goed zit

Onze haarprofessionals adviseren u graag welk model en haarkleur het
best bij u past. Een pittig kort kapsel of een nieuwe trendkleur? Persoonlijke aandacht staat voorop. Wij werken met het kappersmerk Goldwell.

Make-up en kleurenanalyse

Altijd al willen weten welke kleuren het best bij u passen? Bij een kleurenanalyse gaan we op zoek naar kleuren die het meest in harmonie zijn met uw uitstraling. U ontvangt een kleurenpas zodat u altijd weet welke kleuren u het beste kunt kiezen. Kleurenanalyse inclusief make-up advies is te boeken vanaf 45 minuten. 

Verwen uw voeten

De pedicure behandeling is een weldadige verzorging en verwennerij voor uw voeten. De behandeling wordt aangepast op uw huidtype en klachten. Uw voeten worden gemasseerd en de nagels worden geknipt en gelakt. Bent u een diabetes- of reumapatiënt? Dan kunt u ook bij ons terecht (graag bij reservering aangeven).

Bodypakking

Ontspan even aan het drukke dagelijkse leven en ervaar ultieme ontspanning
van bodypakking. Het stimuleert de doorbloeding van het lichaam, voedt en verzorgd. De lichaamsscrub is goed voor de optimale werking van de pakking.
Kiest u voor een modder-, algen-, chocolade- of seizoenspakking? 

Harsen en epileren

Een mooie, gladde en haar-vrije huid? U kunt bij ons terecht voor lichaamsontharing, waaronder het epileren van wenkbrauwen. Of laat
uw bovenlip, kin of wenkbrauwen harsen. Het epileren wordt gedaan met
een pincet en harsen met vloeibare hars of een harsstrip.

Eigen merk

Palestra heeft haar eigen productlijn gelanceerd. Voor ieder huidtype is er een geschikte lijn met een gezichtscrème, masker en lichaamsproduct. De productlijn Helder is speciaal gericht op de hydratatie van de huid, Puur is voor de gevoelige huid, Sauna is gericht op verfrissing van de huid en Kracht is voor de rijpere huid. Probeer ook het oogserum, de gezichtsscrub en de bio olie van onze Energie lijn. 
Prijzen