Beauty

Wordt het een ontspannende lichaamspakking, make-up advies of een nieuwe coupe? Tijdens een beautybehandeling komen lichaam en geest helemaal tot rust. Maak kennis met ons aanbod!
  • Massagebeleving
  • Gezichtsbeleving
  • Pedicure
Prijzen

Ontspan en geniet

  • Massages
  • Gezichtsbehandelingen
  • Kapsalon
  • Make-up
  • Klankschalen
  • Pedicure
  • Epileren en harsen

TREATMENTS®

Eeuwenlang genieten mensen al van bijzondere Treatments® om heerlijk te ontspannen en de huid op haar mooist te laten stralen. Iedere cultuur ontwikkelde haar eigen Treatments® , die van generatie op generatie werden doorgegeven en steeds een beetje werden aangepast. Door nieuwe gebruiken en inzichten uit andere culturen raken de authentieke Treatments® een beetje vergeten.

Treatments® streeft er naar om de mooiste en de meest bijzondere behandelingen weer onder de aandacht te brengen. Daarom zijn we gestart met een aantal van deze Treatments® weer nieuw leven in te blazen, zodat iedereen bij Palestra van zijn favoriete Treatment kan genieten, of gewoon lekker thuis in uw eigen badkamer!

Al onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit. De ingrediënten zijn waar mogelijk van natuurlijke oorsprong en compleet vrij van parabenen, kleurstoffen en minerale oliën. Laat de geuren van onze producten u meevoeren naar het traditionele Japan, het bijzondere Bhutan, het authentieke Ceylon of naar de warme weldaad van Bolivia, ervaar deze droombestemmingen met Treatments®.
Dream along to..

Massages

Laat u verwennen door de Massagebeleving; een klassieke-, hotstone-, coldstone-, Ayurvedische massage of een combinatie hiervan. Ook kunt
u bij ons terecht voor een zwangerschapsmassage. Waar kiest u voor? Ontspan en geniet!

Gezichtsbehandelingen

Wordt het een Indiase hoofdmassage of een Gezichtsbeleving? Samen met de schoonheidsspecialiste bepaalt u de inhoud van uw behandeling. Verbetering van uw huidconditie en ontspanning staan voorop. De behandeling wordt afgestemd op uw huidtype.

Hamam beleving

Tijdens onze Hamam behandeling in onze prachtige sfeervolle Arabische hamam ruimte, wordt uw lichaam door onze Tellak (hamam specialist) gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. De Hamam beleving duurt 50 minuten.
Lees alles over deze behandelingen

Als je haar maar goed zit

Onze haarprofessionals adviseren u graag welk model en haarkleur het
best bij u past. Een pittig kort kapsel of een nieuwe trendkleur? Persoonlijke aandacht staat voorop. Wij werken met het kappersmerk Goldwell.

Verwen uw voeten

De pedicure behandeling is een weldadige verzorging en verwennerij voor uw voeten. De behandeling wordt aangepast op uw huidtype en klachten. Uw voeten worden gemasseerd en de nagels worden geknipt. Bent u een diabetes- of reumapatiënt? Dan kunt u ook bij ons terecht (graag bij reservering aangeven).

Harsen en epileren

Een mooie, gladde en haar-vrije huid? U kunt bij ons terecht voor lichaamsontharing, waaronder het epileren van wenkbrauwen. Of laat
uw bovenlip, kin of wenkbrauwen harsen. Het epileren wordt gedaan met
een pincet en harsen met vloeibare hars of een harsstrip.