Speciaal avondtarief vanaf 1 mei

Vanaf 1 mei 2017 kunt u met een vervroegd avondtarief van onze saunafaciliteiten genieten. Vanaf 16.00 uur kunt u inchecken in onze sauna voor een tarief van € 12,50 p.p. Dit speciale tarief geldt in de periode van 1 mei t/m 31 augustus 2017 van 16.00 uur tot 22.30 uur. Vooraf reserveren raden wij aan om verzekerd te zijn van een relaxed avondje. Tel. +31-(0)314 365 500.

Lekker voor bij de koffie of thee!

Samen met Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam is ons Stroombrokje ontwikkeld. Een heerlijk en goed gevuld brosse koek van verschillende tarwesoorten, rozijnen, zonnebloempitten, citroenschil, honing en kruiden. De koek wordt gebrokkeld met een heuse klompenhamer. Heerlijk voor bij de koffie of thee.

Arabische Hamam

Wij zijn trots, want we hebben er een nieuwe aanwinst bij! Een prachtige Arabische Hamam. Benieuwd naar deze ontspannen behandeling? Kom het zelf ervaren! Uw lichaam wordt door onze hamam specialist gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. Ontdek deze weldaad aan ontspanning en reserveer een hamam behandeling vanaf € 49,50 p.p.
Meer informatie

Wellness menukaart

Onze horeca draait met een menukaart in onze wellness. We bieden diverse regionale producten van lokale ondernemers aan. Kom en ontdek het culinaire lekkers van de Achterhoek.
Meer informatie

Good to Go opgieting

Een ontspannen opgieting waarbij u onder begeleiding van onze saunameester, kort maar volledig, wordt voorzien van verzorgende producten tijdens een ontspannen opgieting.
Meer informatie

Gratis toegang parkgasten

Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek genieten van pure ontspanning bij Palestra? Als parkgast krijgt u gratis toegang tot de saunafaciliteiten tot en met 31 december 2017. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage? Dat is pas echt samen genieten!
Bekijk het aanbod

Badkledingdagen

Bezoekt u liever gekleed onze sauna? Dat kan want wij organiseren elke eerste woensdag van de maand een speciale badkleding dag bij Palestra beauty & wellness. Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht! Onze gastvrouw zal u tijdens uw bezoek ontvangen en wegwijs maken in ons saunaresort.