10-badenkaart voor slechts € 175

De 10-badenkaart is vanaf 17 september t/m 31 oktober 2018 verkrijgbaar bij de receptie van Palestra voor slechts € 175. De kaart is vanaf de datum van aankoop 12 maanden geldig en niet inwisselbaar voor contanten.
Bekijk hier de badenkaart

Voordeelvoucher

Speciaal voor u als gewaardeerde saunagast, hebben we tot en met 25 november 2018 een extra voordelige aanbieding. Geniet, tegen inlevering van de voordeelvoucher, de hele dag van onze saunafaciliteiten voor slechts 22,50 p.p.
Maximaal 4 personen per voucher. Geldig op basis van beschikbaarheid, reserveren is gewenst. Niet te combineren met badenkaarten, arrangementen en andere acties.
Bekijk hier de voucher

Just For You Sessie

Deze sessie omvat een opgieting met etherische oliën en is inclusief een hydraterende minipakking of scrub voor uw huid. De saunameester kiest één van onze speciaal geselecteerde pakkingen of scrub, variërend van o.a. frisse eucalyptus tot echte herfstgeuren, allemaal met voedende en verzorgende bestanddelen. De sessie wordt iedere dag verzorgd om 15.15 uur en kost slechts € 2,50. Voor reserveren van deze sessie kunt u terecht bij onze gastvrouw.

Lekker voor bij de koffie of thee!

Samen met Kampioensbakker Paul Berntsen uit Didam is ons Stroombrokje ontwikkeld. Een heerlijk en goed gevuld brosse koek van verschillende tarwesoorten, rozijnen, zonnebloempitten, citroenschil, honing en kruiden. De koek wordt gebrokkeld met een heuse klompenhamer. Heerlijk voor bij de koffie of thee.

Arabische Hamam

Wij zijn trots, want we hebben er een nieuwe aanwinst bij! Een prachtige Arabische Hamam. Benieuwd naar deze ontspannen behandeling? Kom het zelf ervaren! Uw lichaam wordt door onze hamam specialist gereinigd, gezuiverd en gemasseerd. Ontdek deze weldaad aan ontspanning en reserveer een hamam behandeling vanaf € 52 p.p.
Meer informatie

Wellness menukaart

Onze horeca draait met een menukaart in onze wellness. We bieden diverse regionale producten van lokale ondernemers aan. Kom en ontdek het culinaire lekkers van de Achterhoek.
Meer informatie

Gratis toegang parkgasten

Tijdens uw verblijf op Landal Stroombroek genieten van pure ontspanning bij Palestra? Als parkgast krijgt u gratis toegang tot de saunafaciliteiten tot en met 31 december 2018. Na een wandeling in de omgeving ontspannen in de sauna of genieten van een massage? Dat is pas echt samen genieten!
Bekijk het aanbod

Badkledingdagen

Bezoekt u liever gekleed onze sauna? Dat kan want wij organiseren elke eerste woensdag van de maand een speciale badkleding dag bij Palestra beauty & wellness. Op deze dag is het dragen van badkleding verplicht! Onze gastvrouw zal u tijdens uw bezoek ontvangen en wegwijs maken in ons saunaresort.